qseryhj

2012-01-21 - 10:42:29 / Allmänt
Nu ar vi antligen framme i Australien, Sydney efter en lang och jobbig resa..
Vi borjade fran Landvetter till Frankfurt vidare till Abu Dhabi och sen tillslut Sydney dar det var 23 grader varmt kl halv 7 på morgonen. heeeelt okej,.

Vi mottes dock av sporegn, vi undrade vad vi gett oss in pa da de regnade varre an vad de brukar gora i sverige?! MEN... efter en snabb powernap sa insag vi att vi verkligen inte var i sverige eftersom solen sken sa fint over bondi beach och alla dess surfkillar. Sa vi drog ner till stranden och solade for vi alla ar likbleka (forutom sandra som fusksolat LITe innan resan hoho).

Nu ska de bli skont att sova efter tva dygn utan somn i en valdigt obekvam flygstol pa MITTENRADEN........ sa godnatt. nu ska vi se om vi kan forsoka fa upp nagra bilder. ta pa er solglasogonen sa att ni inte blir blandade av var vita hy!


Kommentarer
Postat av: Annette

Härligt att höra att Ni är framme.Ni vill nog inte byta med mig, jag är i Dalarna och här var 20- i natt. Men jag njuter i vårat härliga hus och åker skidor så fort vädret tilllåter. Ha de bra och bara njut. KRAMAR till Er alla från Annette vi hörs!

2012-01-21 @ 17:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...