Tjingeling!

2012-02-27 - 12:08:54 / Helen
Ms Helen Johansson here! Martina sa att det var min tur att skriva så här sitter jag nu ;) nu befinner vi oss i Airlie Beach, ett mycket trevigt ställe när det inte öser ner... kom hit med Greyhound igår, blev avsläppta nere vid havet, regnet vräkte ner men vi tog våra små smidiga väskor och traskade upp till hostellet, inga sura miner här inte hehe... Vi bor ihop med 2 killar, dom sitter just nu ovanför oss och pratar om alla ställen dom varit på, väldigt intressant, det är lite som en liten privat resebyrå.

Vi hade en trevlig promenad i regnet innan... Vi tänkte gå till mataffären som inte såg ut att ligga så långt bort, men det gjord den... Det verkligen öste ner och självklart fanns det inget tak nånstans som vi kunde ställa oss under, men så såg vi en carport vid ett hus, så vi och en liten vilsen hundponke, sprang in där och ställde oss. Den grabben var inte rädd om livet, han sprang ut rätt framför en bil när vi skulle korsa vägen men han klarade sig och alla som passerade glodde på oss och trodde att det var vår hund... Men efter många om och men så kom vi fram till affären, såg ut som blöta katter allihopa men vi köpte oss lite saft så blev allting mycket bättre typ... ;)

Nu har vi druckit vår saft (supergod) och nu ska vi snart borsta våra tansebissar och krama den oerhört platta kudden.... Sedan ska vi sätta i våra öronproppar och förhoppningsvis kunna sova trots min gnisslande säng, det går så fint så bara jag ligger helt stilla och inte rör på mig ;) Martina äter kitkat med vit choklad nu och hon njuter!

Ha det gött see yaaaa

Bilder kommer när internet är gratis :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...